keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Lämpimin mielin

Neljä vuotta sujahti nopeasti ohitse. Olen saanut olla mukana suuressa muutoksessa. Syksyllä 2011 Ljusdala oli remontin alla ja ohjaajat Hannele ja Lauri ryhmien kanssa evakossa milloin missäkin jumppasalissa. Paluuta talolle odotettiin kovasti ja suunniteltiin kiireistä juhlavuotta 2012.

Vuosiin on mahtunut remontin jälkeen satoja esityksiä, tuhansia katsojia ja aika monta pullavuoroa. Käytiin sitä Kanadan Sointulassakin. Tinanpuiston kaavaa työstettiin usean tahon kanssa, jotta kesäteatteri voi tulevaisuudessakin toimia osana Ljusdalan kulttuurimaisemaa.  

Kiitollisin olen kuitenkin yhteistyöstä Hannelen, Laurin, Maijan, Jonnan, Sepon ja meidän hallituslaisten kanssa. Kokoukset ovat olleet välillä pitkiä ja yötä myöten on mietitty miten saamme esitykset kasaan, yleisön paikalle ja kaikki byrokraattiset asiat hoidettua. Apuna vanhat teatterilaiset, joiden tukeen on aina voinut luottaa. Teidän kaikkien kanssa on ollut suuri kunnia tehdä töitä.

Siirin kutomat ihanat sukat - Kiitos!
Tänään teatterilta lähtiessäni kurkkasin ison salin ovesta sisään, enkä voinut mitään sille pienelle poskelle vierivällä ilonkyyneleelle. Salista kaikui nauru ja uuden jutun työstö oli siellä kovaa vauhtia käynnissä. Kaikki ryhmät ovat löytäneet paikkansa ja talo on täynnä teatteria rakastavia nuoria, jotka takaavat, että Masalan nuorisoteatteri jatkaa kehittymistään Maijan ja Jonnan johdolla.

Ensi vuonna kannatusyhdistyksen hallituksessa ovat Jussi Järvilehto, Siiri Karjula, Riina Riekkola, Jonna Wikström, Vilma Kiikeri, Lumi Aunio, Siiri Vilkko ja Roope Penttilä, puheenjohtajanaan Inka Virtanen. Onneksi olkoon ja työniloa!

Kiitos teille kaikille näistä kuluneista vuosista. Näissä Siirin tekemissä ihanissa villasukissa on sekä jalat että mieli lämpimänä.

Kiittäen ja hyvää joulunaikaa toivottaen
Kaisa Honkonen
väistyvä pj

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti