sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Knut Pitkäjalan ensi-ilta tunnelmia

Jännitys ja innostus huokuu ilmassa. Nyt on se hetki, jota teatteriryhmä Pippurin kaikki jäsenet ovat odottaneet jo monta kuukautta. Vihdoin heidän kuukausien pituinen työnsä pääsee yleisön nähtäväksi. On ensi-illan aika.Valot himmenevät. Yleisö hiljenee. Näytelmä voi alkaa.

Näyttelijöiden eläytyminen rooleihinsa on huipussaan, ja näkee kuinka he nauttivat lavalla olemisesta. Jokainen heistä on omaksunut hahmonsa hienosti ja vaikka tiedän kokemuksesta kuinka paljon ensi-illassa jännittää, ei jännitys näy näyttelijöiden suorituksissa. Näytelmä vedetään hienosti eläytyen ja kunnialla loppuun asti.  Knut Pitkäjalka on hieno kokonaisuus, jota katsellessa tulee hyvä mieli ja hymy on herkässä. Kiitos tästä kuuluu koko mahtavalle työryhmälle, joka on ollut mukana tekemässä Knut Pitkäjalkaa!

Näytelmän jälkeen vielä kilistellään yhdessä pommacia ja jaetaan ruusuja. Otetaan valokuvia, halaillaan, muistellaan ja kiitellään. Nyt on ensi-ilta takana ja muutama muu näytös vielä edessä. Vielä riittää siis työryhmällä hommia, mutta nyt kaikki voivat huokaista helpotuksesta, kun ensi-ilta on saatu kunnialla loppuun. Hyvää työtä kaikki!
Kiitos vielä kaikille minunkin puolestani! :)

- Julia Virtanen (Toinen Knut Pitkäjalan tuottajista)

Kuvat: Martta Kiikeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti