perjantai 4. tammikuuta 2013

Vauhdilla liikkeelle

Uusi hallitus kokoontui ensimmäisen kerran eilen Ljusdalaan katsomaan miltä vuosi 2013 näyttää. Heti alkuun voi todeta, että hyvältähän se näyttää. :-) Laurin sijaiseksi saatiin Tintti Rossi, joka on talossa ollut ohjaajana jo aikaisemmin ja tietenkin monet tuntevat Tintin lavaltakin.

Kaaoslaiset rakentavat kovaa vauhtia isoon saliin Hamletin maailmaa. Eilen tehtiin valoja ja viikonloppuna on lavastustalkoita. Ensi-iltahan on 9.3. ja se kannattaa jo merkata kalenteriin. Muut esityspäivät julkaistaan tammikuun loppuun mennessä.

Kevään aikana teatterilla tullaan näkemään pienempiä demoja, toivottavasti päästään kurssille ja esitetään muutama elokuva. Kevät tulee siis olemaan viime vuoden tapaan vauhdikas, vaikkei ensi-iltoja ihan samalla rytinällä lavalle tuodakaan.

Sointulan porukka kerää tahollaan rahaa Kanadan matkaansa varten ja mainospalana voikin sanoa, että mm. improryhmä ja bändi ovat tilattavissa lyhyelläkin varoitusajalla keikalle. Tuotto käytetään lyhentämättömänä matkaan. Sointula-näytelmää tullaan esittämään kesäkuun alkupuolella. Firman kesäretkeksi Masalan maisemat, kunnon teatteriesitys ja mukava pikkupurtava, on vallan mainio vaihtoehto. Paketista lisätietoja saa tuottaja Mika Kaartiselta (mika.kaartinen@kaartila.com).

Apuja tullaan taas tarvitsemaan mm puffien pyörittämisessä, julisteiden jakamisessa, tapahtumien järjestämisessä. Tulethan mukaan auttamaan!

Mukavaa alkuvuotta toivottaen
Kaisa Honkonen-Ratinen
kannatusyhdistyksen pj

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti