sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Hamletin valmistelua!

Pitkän vatvomisen ja lupien järjestämisen jälkeen teatteriryhmämme Kaaos sai viimeinkin luvan jäädä teatterille yöksi. Tunnelma oli leppoisa ja kaikilla oli mukavaa.

Päivä alkoi Ateneumissa, kävimme siellä katsomassa symboliikkanäyttelyä. Näyttely oli ajatuksiaherättävä ja siellä vierähti helposti useampikin tunti. Esillä Ateneumissa oli muun muassa Akseli Gallen-Kallelan ja Vincent Van Goghin töitä. Kierreltyämme aikamme istuimme kahvilassa ja jutustelimme näkemästämme. Sen jälkeen matkustimme junalla takaisin Masalaan.

Kotiuduimme teatterille ja sen jälkeen aloitimme Ritva Fredriksonin vetämän ja taidenäyttelyn inspiroiman kuvataidetehtävän. Ideana oli maalata itsensä maisemana. Ilman Ritvaa ei tehtävästä olisi tullut mitään: hänen johdollaan ja avustuksellaan saimme aikaan mitä erilaisimpia ja hienoimpia maalauksia.

Valter Kulomaa


Sen jälkeen vuorossa oli elokuvien katselua. Katsoimme Rakastuneen Shakespearen ja Bambin. Elokuvien jälkeen, osa jo niiden aikana, kävimme nukkumaan, päivä oli ollut pitkä mutta sitäkin mieluisampi.

Aamulla herättyämme söimme yökkömme Katri Lahtisen loihtiman aamiaisen ja sen jälkeen keräsimme tavaramme kasaan ja lähdimme koteihimme. Kokonaisuudessaan tunnelma oli niin mukava, ettei kovalla patjallakaan nukkuminen ollut kamalaa.

Petri Saloniemi ja Essi Jämsä

Hamletin ensi-ilta on 9.3. klo 19.
Muut esityspäivät ovat ma 11.3. ti 12.3. pe 15.3. la 16.3. su 17.3.
ma 18.3. ti 19.3. pe 22.3. la 23.3. su 24.3.
ti 26.3. ke 27.3. to 28.3.

Tervetuloa teatteriin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti