maanantai 4. maaliskuuta 2013

Jotain uutta jotain vanhaa

Mustia silmänalusia, hysteeristä hihitystä, omituista läppää, epätoivon karjahduksia, tuotantolistoja ja tuttu Öetker-pizzzan tuoksu, niistä on hyvät teatteriesitykset tehty :-)

Huuskosen Maijan ja Virtasen Inkan kanssa oltiin eilen teatterilla tekemässä tekemässä pieniä päivityspuhteita ja samalla tarkistettiin puffakamojen tilannetta ennen ensi-iltaa. Kahlattiin läpi teatterin historian alkuhavinoita, kaiveltiin vanhoja lehtijuttuja ja käsiohjelmia. Ja niitä on aika paljon. Yritämme saada tietoja tuotua www-sivuille hiljalleen, mutta on siinä aikamoinen urakka. Pauski kasasi 25-vuotisjuhliin hienot punakantiset historiankirjat ja niitä on täydennetty sen jälkeen vuosittain esitysten mukaan. Jos et ole koskaan niitä katsonut, vilkaisepa ensi kerralla käydessäsi.

Hamletin ensi-ilta on siis nyt tulevana lauantaina 9.3. ja esityksiä tulee olemaan yhteensä 14 tässä maaliskuun aikana. Varauskirja täyttyy hyvää vauhtia, Veikkolan kartanoteatteri varasi kokonaisen näytoksen itselleen ja ainakin 3 oppilasryhmääkin on tulossa katsomaan.  Pidähän varasi, ettet jää ilman paikkaa!

Puffassa tarvitaan apuja. Inka pitää puffalistaa, joten jos haluat/ehdit auttamaan, laita Inkalle viestiä (inka.virtanen(at)masalannuorisoteatteri.net)


Kevätkokous 24.03. klo 13 Ljusdalassa
Tervetuloa sääntömääräiseen kevätkokoukseen sunnuntaina 24.3. klo 13. Kokouksessa käydään lävitse viime vuoden huippuhetket toimintakertomuksen muodossa. Samalla tarkistetaan tilinpäätös ja päätetään vastuuvapauden myöntämisestä viime vuoden hallitukselle.

- Kaisa Honkonen-Ratinen
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti