maanantai 18. helmikuuta 2013

Kolme viikkoa ensi-iltaan, tää on menoa!"Ensi-ilta lähenee ja treeneissä on laitettava kaikki likoon. Oman roolihahmon etsiminen ja yhdessä harjoittelu on parasta! Nautin harjoittelusta ryhmän kanssa enkä malta odottaa teatterille palaamista." - Sami (Hamlet)

"Hamlet etenee hitaasti mutta varmasti. Esityskunnosta ollaan vielä KAUKANA, mutta onneksi aikaa on vielä eikä täydellinen paniikki lähestyvästä enskaripäivästä ole vielä päässyt valloilleen. Siis vielä." -Essi (Polonius, ministeri ja kuninkaan neuvonantaja)

"Shakespearen lukemattomien tulkintamahdollisuuksien ansiosta kohtausten harjoittelu ja hiominen on ollut todella mielenkiintoista - jotkut kohdat ovat muuttuneet melkeinpä päinvastaisiksi ensimmäisistä kokeiluista. Lopullinen kuva ei ole vielä selvä mutta sitä haetaan hyvillä fiiliksillä!" - Valtsu (Claudius, kuningas, Hamletin setä)

"Pitkien päivien ja rankkojen sekä mahtavien treenien tulokset näkyvät. Roolihahmot ovat saaneet piirteitä ja luonnetta, lihaa luiden ympärille. Hamletin valmistumisen lisäksi on jo valmiiksi tiivis ja rakas Kaaos-ryhmä lähentynyt entisestään." - Riina (Horatio, Hamletin paras ystävä)

"Paljon on vielä tehtävää ennen ensi-iltaa, mutta olen innoissani ja rooli syvenee mielessäni päivä päivältä. Jotenkin ei käsitä ollenkaan, että kohta me ollaan jo esiintymässä yleisölle!" - Jasmin (Rosencrantz, kuninkaan palveluksessa oleva Hamletin vanha ystävä)

"Hamletin tekeminen edistyy joka treeneissä. Ensi-illan lähestyminen jännittää, vain muutama viikko aikaa. Apua!" - Iida (mm. palvelija sekä näyttelijäseurueen jäsen)

"Vuorosanatkin alkavat olla pääkopassa ja roolihahmot rakentuvat. Ensi-ilta lähestyy ja tekemistä on paljon: ompelua, roolivaatteiden korjailua ja etsimistä, lavasteetkin tarvitsevat hienosäätöä kohtauksista puhumattakaan. Lopputulos alkaa joka tapauksessa jo hahmottua! On aina mukavaa tulla teatterille ja tehdä töitä yhdessä mahtavien ihmisten kanssa!" - Katri (mm. vartiomies Marcellus, näyttelijäseurueen jäsen, haudankaivaja ja merimies)

"Aikaa ensi-iltaan on onneksi vielä runsaasti, mutta niin on tekemistäkin. Vähintäänkin hirvittävä stressi päällä, mutta niinhän vähän kuuluukin olla. Uskon kuitenkin, että tästä kehkeytyy esitys, josta voin sanoa olevani aidosti ylpeä." - Jussi (mm. Laertes, Ofelian veli ja vartiomies Bernardo)

"Fiilikset on joskus yhtä vuoristorataa, mutta loppujen lopuksi perille asti pääsee kunhan yrittää parhaansa. Se on tavotteena. Lähestyvä ensi-ilta jännittää, aikaa tuntuu olevan tosi vähän: se on samaan aikaan makeeta ja pelottavaa. Tästä tulee meidän Hamlet, tää on meidän proggis ja me vedetään täysillä!" - Siiri (Gertrud, kuningatar, Hamletin äiti)

"Tulkaa ihmiset katsomaan, teillehän tää on pääosin tehty!" - Lumi (Ofelia, Hamletin rakastettu ja Poloniuksen tytär)

- Siiri Karjula

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti