sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Talkoita ja sabotaasia

Huomenna mennään takaisin teatterin pellolle. Viikonlopun jälkeen se vähän jännittää joka kerta. Jostain syystä lavasteemme ja katsomomme huokuttelevat porukkaa paikalle esityksen jälkeen ja siellä sitten ilo tuntuu saavan välillä omituisiakin piirteitä. Penkkejä rikotaan ja heitellään pitkin peltoa, valoista on välillä vain raamit jäljellä ja lavasteetkin ovat saaneet kyytiä.

Porukassa on onneksi monenlaista osaajaa; käsityöläisiä, puutyöläisiä, merimiehiä - ahkeria uurastajia kaikki tyynni. Vasarat heiluen, musiikki korvissa soiden kaikki korjataan ja yleisö pääsee taas nauttimaan esityksestä, joka on viimeistelty juuri heitä varten.

Viime viikolla kylttitalkoissa maalattiin viitat teatterillemme, jotta reitti Ljusdalaan löytyisi mahdollisimman helposti. Samalla myös tehtiin kyltti näyttämään tie Ljusdalan takana olevalle invaliuskalle. Sitä pitkin itse taloon pääsee helpommin ja mukavammin, mikäli rappuset tuntuvat liian jyrkiltä.

2 viikkoa on esityksiä vielä jäljellä ja nyt jo kysellään lisäesitysten perään. Tällä haavaa se ei taida olla mahdollista, joten nyt vaan valitsemaan jäljellä olevista se omaan aikatauluun sopiva. Yllättävän nopeasti se viimeinen esitys sitten taas vaan tulee ja moni huomaa, ettei ole vielä nähnyt Sointulaa. Kurikka ja kumppanit löytyvät Ljusdalan pellolta vielä seuraavasti:
ma 16.7. ti 17.7. ke 18.7. to 19.7. pe 20.7. su 22.7. ti 24.7. ke 25.7. to 26.7. pe 27.7.

- Kaisa Honkonen-RatinenEi kommentteja:

Lähetä kommentti