maanantai 30. heinäkuuta 2012

Heippa Sointula - hetkeksi

Helteinen heinäkuun lauantai, mielessä edellisen päivän viimeinen Sointula-show, karaokessa vedetyt vallattomat viisut ja edessä kokonainen teatterimaailma, joka pitäisi purkaa.

Purkua suunniteltaessa pohdittiin kylmä hiki otsalle mihin kaikki tavara taas pistetään, mutta onneksi Hannele ja Lauri tekivät sen päätöksen, että roskalavan sijaan tilataan merikontti, johon tavarat saataisiin pääosin talteen. 150 hengen katsomoon erilaisine rakennelmineen ja pressuineen mahtuu aikamoinen röykkiö putkea, puuta ja pressua. Lähes 10 tuntia se sitten vei ja aika monta hikipisaraa. Onneksi viereisellä pellolla ollut MELU-festari siivitti työntekoa, kiitos MELUn esiintyjille - mahtavaa meininkiä!

Viimeisellä esitysviikolla saimme tiedon oikeasta Sointulasta tulleesta kutsusta esittämään Sointula-näytelmää paikan päälle. Tuottaja Mika Kaartisen kysyessä kuinka moni haluaisi lähteä reissuun, ei kukaan tainnut miettiä vastaustaan. Koko työryhmä viittasi - tämähän on niin iso juttu, ettei siitä voisi kieltäytyä.  Mitä se sitten käytännössä tulee tarkoittamaan, on vielä pohdinnassa, mutta luultavasti Sointulaa esitetään ensi kesänä uudestaan - ainakin Kanadassa!

Tänä vuonna Masalassa kävi lähes 2000 katsojaa, joista aika moni oli ensimmäistä kertaa. Kiitos, kun tulitte ja tervetuloa uudelleen! Seuraava ensi-ilta on meillä lokakuussa, kun Kädenjälki tuo oman juttunsa lavalle. Siitä sitten tarkemmin lähempänä.

Mukavia kesäpäiviä toivotellen
Kaisa Honkonen-Ratinen

RIP  (Kuvan on otttanut Mika Kaartinen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti