tiistai 18. syyskuuta 2012

Teatterilla tapahtuuMasalan nuorisoteatterin kannatusyhdistyksen hallitus kokoontui viime viikolla Ljusdalaan miettimään mitä muuta hauskaa voisi syksyn ohjelmaan tehdä Kädenjäljen Valkoisen hirven esitysten lisäksi. Ideoita oli paljon ja osa päätettiin siirtää ensi vuodelle ihan resurssisyistä.


Kaikki nuorisoteatterilaiset ovat tervetulleita KOM-teatterin Karkkipäivä -esityksen läpimenoharjoituksiin ti 25. ja to 27. syyskuuta kello 19. Harjoitus kestää noin kaksi ja puoli tuntia. Jutussa mukana myös Masalan omaa väkeä. Lisätietoja osoitteessa www.kom-teatteri.fi. Ryhmäläiset voivat ilmoittaa osallistumisestaan ohjaajalle ja muut MaNulaiset voivat laittaa viestiä osoitteeseen immanuel.pax(at)masalannuorisoteatteri.net (muista mainita kumpana päivänä olet tulossa).

Ryhmäläisille ja yhdistyksen jäsenille tarjolle vielä tänä vuonna tulee ainakin valomieskurssi lauantaina 27.10. , jonka pitää Ljusdalan ylin valomestari Pax sekä Tuomon ja Hannelen ohjaustyönkurssi marraskuussa. Impun valomieskurssi on tarkoitettu kaikille teatterilaisille, jotka ovat kiinnostuneet valoista ja kokeilemaan kuinka tehdää hieno juttuja. Etukäteen ei tarvitse osata mitään. Ohjaustyönkurssin sisältö yms selvinnee pian ja siitä saa lisätietoa Hannelelta.

Ryhmien joulujuhla pidetään 2.12.12 klo 18 Ljusdalassa. Uusituuli hoitaa ohjelman koordinoinnin, mutta kaikille varmastikin löytyy tekemistä puuronkeitosta salin koristeluun. Pistäkää päivä jo kalenteriin, niin ei sitten unohdu.

Yhdistyksen toiminnan kannalta tärkeää on syyskokous, joka pidetään sunnuntaina 28.10.12 klo 18 Ljusdalassa. Ennen sitä on Valkoisen hirven esitys, joten mikäs sen parempaa, kuin katsoa ensin hyvä show ja jatkaa siitä ensin vuoden suunnittelua yhdessä tuumin.

Mukavaa alkusyksyä kaikille ja nähdään teatterilla!

- Kaisa Honkonen-Ratinen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti