keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Rakkautta ilmassa!



Ja näin se aika kiitää! Alle kolme viikkoa ensi­iltaan ja tahti vain kiristyy! Kohta saadaan taas julisteet jakoon ja ensimmäinen läpimenokin kummittelee jo nurkan takana. Kiirettä pitää mutta vielä olisi paljon tekemistä ja ratkaisemista. Jännitystä ja odotusta on siis Rakkauden tienoilta vaikka muille jakaa.

Enää ei ole pysähtymistä ja työryhmä lähestulkoon jo asuu Ljusdalassa. Tuoreessa muistissa ovat koko ryhmän lauluharjoitukset ja stemmojen opiskelu. Iso kiitos kuuluu musiikkiryhmälle, joka on jaksanut opettaa myös meitä vähemmän kokeneempia laulajia osumaan nuotilleen. Kaiken näyttelemisen lomassa lauluharjoitukset tuovat mukavaa vaihtelua ja virkistävät päivää kummasti. Sitten jaksaa taas astua lavalle. Senkin voi todeta, että kyllä meistä ääntä lähtee!



Kaiken kiireen keskellä tehdään myös kulisseissa töitä. Napsitaan promokuvia ja käydään läpi puvustusta. Yhdessä tekemisen meininki on vahva ja kaikki ainekset alkavat olla kasassa, nyt vain nokka kohti ensi­iltaa ja lähestyvää esityskautta. Työryhmässäkin voi jo huomata kevään energisen vaikutuksen. Jesh! Täällä me jo kolkutellaan. Kohta päästään taas irti!

- Katri
(kuvat ottanut Riina Riekkola)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti