tiistai 9. lokakuuta 2012

Karkkia ja kahvia

Oli pimenevä, sateinen syysilta. Viisi väsynyttä hallitusjäsentä haki suojaa Ljusdalan pienestä salista. Kahvi höyrysi kupeissa. Yleensä meitä on enemmän, mutta syksy tuo muutoksia mukanaan.

Lauri ja Inka kertoivat Valkoisen hirven edistymisestä. Jännitys oli käsinkosketeltava kun Lauri paljasti, että loppua ei vielä ole lyöty lukkoon. Karkit onneksi lievittivät sydämen pamppailua makeudellaan.
Toinen jännitysmomentti koettiin syyskokouksessa esitettävää budjettia tarkasteltaessa. Mitä huikeita summia! Tosin aivan paikallaan, Sointula2013 ei ole mikään pieni projekti ja siihen on syytä varautua ajoissa.
Tuomo söi toista muffinssiaan Kaisan selostaessa kurssien tilannetta. Ilmeisesti ilmottautuneita on tarpeeksi molemmissa, jotta kurssit saadaan toteutettua ja vielä mahtuu muutama lisää mukaan.

Kahvikuppien tyhjentyessä tuli käsiteltyä myös joulujuhlat, peltokaava ja KOM-teatterin retki. Ulkona oli jo aivan pimeää. Kun asialista oli käsitelty, kalenterit sujahtivat laukkuihin, kahvikupit asettettiin tiskikoneeseen ja hallituslaiset kääriytyivät takkeihinsa. Ajatukset liisivät märän asvaltin yli tulevaan. Syyskokous saapuu. Ja sen mukana uusi hallitus.

- Minerva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti